GEBRUIK NIEUWSBRIEVEN ""ODX"" ©
De Dermato-Oncologische-Tydschrift-Artikelen bundel, thans: "Nieuwsbrief ODX" ©, is vele jaren geleden ontstaan om voor mijn dermatologische en oncologische praktijk relevante Oncologische teksten, uit algemene, oncologische èn dermatologische tijdschriften op te sporen. Het bijna wekelijks resultaat van deze poging om bij te blijven, werd ook beschikbaar voor de collegae opvolgers en andere belangstellenden uit de Dermatologie en de Hoofd-Hals Oncologie. Volledigheid is het streven, maar op evt. gemiste zaken wordt ik graag geattendeerd. Specifieke onderwerpen & wensen, mocht ik die tegenkomen, kunnen zo nodig apart worden gemaild.
>> Svp Copyright-regels especteren, deze week-mails niet door-sturen, ik zet graag iedere belangstellende op de verzendlijst. << Contact via: herman.neering@gmail.com
De-mails bevatten:
1. Wat algemene zaken, berichten, nieuwigheden en een korte inhoudsopgave, ( >> Index ).
Artikelen van/met Nederlandse collegae zijn gemerkt met *, specials soms in vet ( bv. PA )
2. Mijn persoonlijk interpretatie & ideeën over de gevonden, m.i. belangwekkende artikelen en verder
wat casuïstiek en curiosa. De besproken artikelen komen, zoveel mogelijk, met één of meerdere
directe links naar de PubMed- of andere summaries, of rechtstreeks naar het artikel, ( meestal als FreeText ), of zonodig nog een andere verwijzing.
3. Een lijst van de volledige "Titels" van de besproken artikelen, en ook een aantal titels van artikelen ( ZNS ) die mogelijk ook interessant kunnen zijn ( Copy+paste >> PubMed, bvb.)
4. Aangehecht is telkens een PDF document van de brief dat, ná downloaden, eventueel te gebruiken is in: Adobe Digital Editions®, andere e-readers, of voor het maken van een print.
Bijsluiter ODX versie jan19/
Oven op 180 C. Bakvorm bedekken met bakpapier (ook randjes) Uien in ringen, met knoflook zacht smoren tot glazig. Courgette in plakken bakken.Bladerdeeg als bodem met rand inleggen, met vork gaatjes in deeg-bodem prikken. Uien verdelen, courgettes er op en tegen de rand, daarop in grote plakken de tomaten schikken.Kruiden, zout en peper naar smaak tussen de laagjes.Eieren en crème fraîche mengen en over (en tussen) gieten. Bestrooien met kaas.
Ca. 20-30 in de oven.
Recept van Herman Neering ©